Spring naar inhoud

Dierenverzekering

Huisdieren zijn vaak je beste vrienden. Of je nu een hond, een kat, een paard of een konijn in huis hebt. Je bouwt al snel een band met elkaar op. Net als mensen kunnen dieren ook ziek worden. Hier kun je als baasje flink ongerust over worden. Jouw huisdieren zijn in feite net je kinderen. Je houdt van ze en hebt dan ook het beste met ze voor. Je wilt dan ook alles voor ze doen als ze ziek zijn. Waar bij mensen echter de ziektekosten worden betaald door de zorgverzekeraar, daar zul je bij huisdieren alle gemaakte (dierenarts)kosten zelf moeten betalen. Deze bedragen kunnen flink oplopen, waardoor je altijd een flinke spaarpot achter de hand moet hebben. Wat nu als je de kosten niet zelf kunt betalen?

Wees voorbereid met een dierenverzekering

Gelukkig zijn er dierenverzekeringen beschikbaar. Door jouw hond, kat, paard of konijn te verzekeren weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Wees dan ook slim en sluit vooraf een dierenverzekering af. Als jouw huisdier eenmaal ziek is, ben je te laat voor het afsluiten van een dierenverzekering. Een dierenverzekering werkt vergelijkbaar als een zorgverzekering bij mensen. Je betaalt een vast bedrag per maand en hebt te maken met een eigen risico. Kleine handelingen zul je soms (deels) zelf moeten betalen, hoge kosten als operaties en dergelijke worden vaak geheel voor je betaald.

Jouw huisdier verdient de beste zorg met een passende dierenverzekering.

Welke dierenverzekeraar past bij mij?

Er zijn verschillende verzekeraars actief in de dierenbranche. De 3 grootste zijn Ohra, Proteq en Hema. Iedere verzekeraar heeft andere voorwaarden. Het is daarom verstandig om een verzekering te kiezen die echt past bij jou en je huisdier. Kijk daarom eens op Jedierenwijzer.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een keuze te kunnen maken voor een dierenverzekering. Jouw huisdieren verdienen tenslotte alle liefde en zorg die ze nodig hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *